Η ξενάγηση είναι ένα πραγματικό ταξίδι στον χρόνο!

0090 532-498-68-17 - Professional Tourist Guide Greek & English

Σχόλια Επισκεπτών

Σε αυτή την σελίδα θα ήθελα να περιγράψετε πως νιώσατε μαζί μου στο ταξίδι της ιστορίας που διανύσαμε και τα πραγματικά συναισθήματα σας!

Εύχομαι να κατάφερα να σας κάνω να νιώσετε πραγματικά όμορφα και άνετα! (καθώς η ξενάγηση δεν θα είχε κανένα σκοπό αν δεν ευχαριστηθήκατε πραγματικά την ιστορική αναδρομή που σας έκανα αλλά και τα μέρη τα οποία σας ταξίδεψα!!)

 

Με εκτίμηση
ENDER PINARBASI

227 thoughts on “Σχόλια Επισκεπτών

  1. Κλείσαμε από την Αθήνα τον Έντερ για ξεναγό. Το αποτέλεσμα ήταν πάνω από τις προσδοκίες μας!!!! Ο Έντερ ήταν εξαιρετικός ως άνθρωπος, ευέλικτος στο πρόγραμμα μας , και αληθινός επαγγελματίας……οι ξεναγήσεις του, μας κάλυψαν στο 100%.
    Σε ευχαριστούμε Έντερ 🙂🙂🙂

  2. Βρήκαμε τυχαία τον Ender στο internet ψάχνοντας ξεναγό για τις λίγες ώρες που είχαμε διαθέσιμες να δούμε κάποια αξιοθέατα στην Πόλη. Μας ξενάγησε στην Αγία Σοφιά, στη Βασιλική Κινστερνα, μας πήγε στον κήπο του Τοπ Καπί όπου φάγαμε ωραίο τοπικό φαγητό, σε ένα κατάστημα όπου είδαμε πώς υφαίνονται τα τουρκικά χάλια, στην Αιγυπτιακή αγορά και στη συνέχεια βαρκάδα στο Βοσπορο. Εξατομίκευσε τη διαδρομή μας, οπως του τα είχαμε ζητήσει. Ήταν πολύ ευγενικος και είχε ως οργανωμένος ξεναγός τον τρόπο να μας γλιτώσει χρόνο στις αναμονες. Ευχαριστουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

© seo-optimization.gr . All Rights Reserved.

Share via
Send this to a friend